Agenda

« < Maig 2015 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Inici Serveis Responsabilitat Civil professional
Assessorament en assegurances PDF Imprimeix Correu electrònic

alt

El COPLEF de Catalunya té un acord de col·laboració amb els Assessors d'assegurances - EUROGESTIÓ amb el que tots els col·legiats teniu els següents avantatges:

  • Preus especials en la contractació de pòlisses d'assegurances professionals (responsabilitats civils per entitats, accidents,....) o personals (llar, cotxe, moto, vida...).

Sabies que....

  • COBERTURA DE RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL I SOCIETÀRIA. Aquelles empreses/societats que siguin unipersonals o que el 100% dels seus socis siguin col·legiats no caldrà que contractin cap pòlissa de RC extra que cobreixi l'activitat de l'empresa, l'actual polissa cobreix la RC individualment i també societària. Aquesta novetat, suposarà un gran estalvi econòmic a molts dels nostrescol·legiats que exerceixen la professió de manera autònoma. Consulteu la resta de característiques a www.coplefc.cat
  • COBERTURA D'ACCIDENTS. Els que sou entrenadors personals, els que disposeu d'algun centre de salut, pilates, ioga, gimnàstiques suaus..., o que us dediqueu a la prestació de serveis d'activitats extraescolars, al medi natural, a la gent gran..., els que organitzeu curses, caminades, maratons, etc... ja teniu els vostres usuaris/clients assegurats degudament?
Tant els que disposeu d'una empresa o com els que sou autònoms,  és obligatori que tenir assegurats els participants/usuaris/socis de qualsevol activitat física esportiva mitjançant una pòlissa d'accidents (Decret 58/2010, de les entitats esportives a Catalunya).
  • Demana un pressupost sense compromís mitjançant el següient formulari en uns dies rebreu una proposta d'EUROGESTIÓ feta a mida. 
 
El col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb la corredoria d'assegurances EUROGESTIÓ, amb ànim de que els col.legiats puguin rebre un servei d'assesssorament i contractació d'aquells productes que necessiti per desenvolupar la seva tasca professional.
Us recomanem que consulteu l’apartat de la nostra web de consultes professionals on trobareu preguntes com: 

Qualevol dubte o aclariment en materia d'assegurances podeu posar-vos directament en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o directament amb els assessors d'EUROGESTIÓ

EUROGESTIÓ
Casp, 130 - 08013 Barcelona
Tel. 93.270.03.76 - 93.231.94.12
Marta Santamaria - Neus Riera
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
www.eurogestio.com

alt

(23/10/2014)

 


alt

El COPLEF de Catalunya té un acord de col·laboració amb la Corredoria d'Assegurances - BN Banasegur amb el que tots els col·legiats teniu els següents avantatges:

  • Preus especials en la contractació de pòlisses d'assegurances professionals (responsabilitats civils per entitats, accidents,....) o personals (llar, cotxe, moto, vida...).

Si necessiteu una pòlissa d'assegurances; podeu posar-vos en contacte amb Banasegur i que us facin un pressupost sense compromís.

BANASEGUR CORREDORIA ASSEGURANCES
Responsabilitat Civil, contacteu amb la Sra. Veronica Tena ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )
Pòlisses d'accidents, contacteu amb la Sra. Rebeca Reñe ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )
Tel.: 973 22 07 08 

 

(06/03/2014)


alt

ASEFA ofereix als col·legiats del COPLEF de Catalunya

ASEFA SALUD TOP FAMILIAR

des de 39,50 € /mes.

Asefa Salut Top és una assegurança de quadre mèdic que garanteix la més àmplia cobertura assistencial del mercat amb la millor relació qualitat / preu.Inclou assistència primària, urgències, totes les especialitats, proves diagnòstiques, medicina preventiva, tractaments i hospitalització mèdica i quirúrgica. Pots escollir entre 10.000 metges especialistes i més de 400 centres mèdics de prestigi a tot el país.

Primes mensuals:

§ De 0 a 45 anys________ 39,50€/mes

§ De 46 a 60 anys_______ 50,50€/mes

§ Per families nombroses (5 o més persones), 43,50€/mes

§ Sense copagaments

§ Sense periodes de carencia pels que disposin en l’actualitat d’una assegurança de salut.

§ Módul Reembolsament Familiar: inclòs sense cost addicional.

§ Asefa Dental: inclòs sense cost.

  • Consulta les condicions especials i descripció de totes les cobertures de l’assegurança ASEFA SALUT TOP FAMILIAR-COPLEFC, clicant aquí
  • Consulta el quadre mèdic ASEFA SALUT, clicant aqui

Per més informació i assessorament contacteu amb la Sra. Rebeca Renyé a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  o bé trucant al 973 22 07 08.

ATENCIÓ !!!

Aquells col.legiats que actualment disposin d’una assegurança de salut i desitgin acollir-se a aquesta oferta ho han de comunicar a la seva companyia abans del 31/10/2013.

Bansegur us ajudarà a fer de manera senzilla el canvi de mútua. Contacteu amb Rebeca Renyé a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  o trucant al telèfon 973 22 07 08

BANASEGUR CORREDORIA ASSEGURANCES
Sra. Rebeca Renyé
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  
Telf.: 973 22 07 08

alt

(06/03/2014)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share